مصاحبه اختصاصی با اعضای تیم easy app

تیم ایزی اپ دومین دوره رویداد ایده تا اجرا

“عکس مربوط به تیم easy app در دومین دوره رویداد از ایده تا اجرا”

در جلسه ای دو ساعته که با حضور آقایان مجتبی عزیزی و محمد رضا صالحی از اعضای انجمن علمی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه شیخ بهائی و خانم ها افروز کربکندی و فائزه هاشمی نژاد از اعضای تیم استارت آپ easy app صورت گرفت ، اعضای این تیم سوالاتی مربوط به چگونگی آغاز کار خود برای اجرای استارتاپ و موانع موجود و … را پاسخ داده تا کسانی که در رویداد ایده تا اجرا جدید تیم خود را حفظ کرده اند از تجربیات این عزیزان درس گرفته و در مسیر عملی کردن ایده خود دچار اشتباهات کمتری شوند.

پس از سلام و احوال پرسی های متدوال با خانم ها کربکندی و هاشمی نژاد از این عزیزان خواستیم تا اعضای تیم خود را نام ببرند و بگویند وظیفه افراد مختلف در این تیم چیست .

افروز کربکندی ، فائزه هاشمی نژاد ، مهشید پورسینا ، زهرا چنگانی ، ویدا وفایی، کیمیا صفدریان ، زهرا مختاری ، علی کبیری ، مهتاب محققیان ، کامیار کارشناس

در حال حاضر حدود ۱۰ نفریم که ۸ نفر وظیفه تولید محتوا و بازاریابی و تبلیغات رو بر عهده دارند و ۱ نفر برنامه نویسی و یک نفر هماهنگ کننده تیم است.

ایده اولیه از کجا به ذهنتون رسید و تا حالا چه تغیراتی در ایده شما به وجود اومده ؟

ایده اولیه از اونجایی که پدر و مادر ها سوالات زیادی در زمینه کار با نرم افزار های گوشی دارند و این سوالات بسیار زیاد است و جوان ها باید به طور متدوال این سوالات را برای پدر مادر های خودشون پاسخ بدهند . این نیاز حس شد که این فرایند رو شکل بدهیم در ابتدا فقط قصد این را داشتیم که یک سری اسلاید رو تبدیل به فیلم کنیم ولی طی اعتبار سنجی که به عمل اومد بنابراین شد که صدا گذاری هم اضافه شود و ویدیو هایی بوجود آمده که طرز کار با نرم افزار ها را توضیح بدهد .

از کی کارو شروع کردید و تاحالا چه سختی ها و چالش هایی رو پشت سر گذاشتید ؟

آشنایی کامل نداشتن با برنامه ای که قصد آموزش آن را داشتیم .

هماهنگی نسخه های مختلف سیستم عامل گوشی و یا نسخه برنامه ای که قرار آموزش داده بشه

و چالش های برنامه نویسی

چجوری رو کارتون وقت میگذارید پاره وقت یا کامل و اینکه تا حالا چه بها و هزینه ی کوچیک و بزرگی برای استارتاپتون دادید؟

فعلا چون همه دانشجوییم پاره وقته ولی در تابستون پیش رو بسیار با تمرکز بیشتری به کار خود میپردازیم ولی بسیار امیدوار و پرانرژی هستیم.

تا حالا مطالعه داشتید و انگیزه شما برای یادگیری چقدر است؟

بله مقاله و سایت های زیادی رو خوندیم و همینطور کتاب خلق مدل کسب و کار که پیشنهاد میکنیم کسایی که میخوان کارشون را شروع کنن این کتاب را بخونن .

برای کسانی که تازه میخوان شروع کنند چه صحبتی دارید؟

اولش فکر میکردم خیلی سخته ولی حالا که وارد این کار شدیم بسیار لذت بخش است و عرصه باحالیه و آدم کلی چیز یاد میگیره.

مهم برداشتن گام اوله

چه چیزی باعث شده سختی ها رو تحمل کنید؟

بازخورد مثبت اطرافیان که باعث میشد انگیزه ما بیشتر بشه  و اینکه ما یک برنامه با کیفیت تری را نسبت به رقبا بدهیم.

الان چه مهارت هایی رو نیاز دیدید که بخواین یاد بگیرید ؟

اسکرام  و گویندگی و برنامه نویسی و کار با نرم افزارهای ساخت کلیپ و …

رقیباتون کیا هستن و مزیت شما نسبت به اونا چیه ؟

رقیب ها یه سری اپلیکیشن هایی هستن که در مارکت ها موجود هستن و فقط به صورت خاص به آموزش یه نرم افزار پرداختن مثل آموزش های مختلفی که برای استفاده از تلگرام توی بازار موجوده

مزیت ما نسبت به اونا کامل بودن آموزش ها و اینکه شامل آموزش چندین نرم افزار به صورت یکجا هست و مختص به نرم افزار خاصی نیست .

مشکل بعضی از رقیبا اینه که اکثر آنها به صورت نوشته هستن ولی ما کلیپ همراه با صدا را برای آموزش استفاده میکنیم.

نحوه درآمد زایی شما ؟؟

پرداخت درون برنامه ای و در آینده تبلیغات

برای بازاریابی و معرفی کارتون چه کارهایی کردید ؟

گذاشتن تبلیغات در آموزش ها

تبلیغ در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و تلگرام

استفاده از محیط دانشگاه

ایده شما چه مشکلی رو حل میکنه ؟

بالا بردن سطح آموزش نرم افزاری قشر ۳۵ سال به بالا

کجای کارتون بیشتر خلاقیت داشته و دارد ؟

نحوه ساختن ویدئو ها و گذاشتن صدا

تا حالا چقدر هزینه کردید ؟

تا حالا هزینه زیادی نداشتیم و هزینه ساخت ساخت نرم افزار به صورت درصد دادن بوده است فقط کمی هزینه تبلیغات

راه های ارتباطی با مشتریان شما چه چیز هایی بوده ؟

ساخت صفحه های مختلف در شبکه های اجتماعی متفاوت

ساخت نرم افزار چقدر طول کشید ؟

۳ ماه طول کشید

نظر ها و انتقاد های اطرافیان شما در مورد استارتاپ شما چگونه بود ؟

دوستان و خانواده بازخورد ها خوب و مثبتی به ما میدادن و مارو به صورت مستقیم و غیر مستقیم حمایت میکردن که این ها به ما انرژی مثبت میداد و ما رو برای ادامه کار جسور تر میکرد.

نظرتون در مورد رویداد “از ایده تا اجرا ” چی هست ؟

واقعا اگر این رویداد برگزار نمیشد ما هم الان اینجا نبودیم و دیدمان اینقدر باز نبود و فقط درس خوندن برای مان هدف میشد(مثل اکثر دانشجوها) و وقت های بیکاری خود را تلف میکردیم و خوبی این موضوع اینه که ما ترم ۲ با این فضای استارتاپی آشنا شدیم .

آیا دوست دارید در رویداد بعدی سهمی در برگزاری آن داشته باشید ؟

بله خیلی هم خوشحال میشویم .

در پایان از خانم های کربکندی و هاشمی نژاد به خاطر وقتی که به ما دادند تشکر میکنیم .

2 دیدگاه در “مصاحبه اختصاصی با اعضای تیم easy app